Keurmerk Blik op Werk Inburgering
Website in English
Mobiel

Taalcursus Nederlands Almere
de Paal 104-106
1351 JJ Almere
Tel. +31 (0)36 5367482
Mob +31 (0)6 20467975
E-mail: info@suitcase.nl

 

Privéles Nederlands: per Skype of in Almere-Haven


Privé- examentraining Staatsexamen I of II per Skype

Examentraining Staatsexamen NT2 per SkypeJe wilt Staatsexamen NT2 Programma I of II doen en je wilt je voorbereiden met deskundige hulp van een examinator Staatsexamens. Als je het examen nog nooit hebt gedaan, doe je de complete training . Moet je één of twee onderdelen overdoen, dan kun je kiezen voor minder begeleiding, met een minimum van 90 minuten.

Toelating : Je bent hoger opgeleid (hbo of universiteit). Gratis intakegesprek (maximaal 30 minuten) op afspraak
Complete training van 12 X 45 minuten ( Skype-lessen en alle activiteiten zoals mailen en het nakijken van proefexamens inbegrepen) € 495-, materiaal € 50,- geen.btw .

Deze 12x 45 minuten worden opgemaakt binnen een periode van maximaal 16 weken.

Andere hulp bij de voorbereiding van een van de Staatsexamens kost € 45,- per 45 minuten, met een minimum van 90 minuten. Bij alle examenhulp per Skype korter dan de complete examentraining van 12x 45 minuten betaal je ook de tijd voor communicatie per telefoon, correctie en e-mailen.
Alleen de complete privé-examentraining kan betaald worden met een lening  van de DUO-groep.

Examentraining per Skype en e-mail op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Margreet spreekt Nederlands, Engels, Spaans (B2); Duits en Frans (B1) en basis-Russisch (A2).

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake (intake per Skype)!

Privéles Nederlands in Almere

Als je onregelmatige werktijden hebt of veel reist, kies dan voor privéles Nederlands. Privélessen zijn effectiever dan een groepsles: je bepaalt samen met je trainer de inhoud van je taalles en alle aandacht van de trainer is voor jou.

Bij een individuele training Nederlands bepaal je zelf het doel dat je wilt bereiken. Wil je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek, correct kunnen schrijven, foutloos spellen of  de grammatica van het Nederlands leren?

Toelating: gratis intake op afspraak (maximaal 45 minuten)

Privélessen Nederlands € 70,- per uur.

Privélessen in Almere-Haven op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Een privéles duurt 1,5 uur. Tijdens de gratis intake wordt in overleg een vast aantal lesuren afgesproken dat binnen een overeengekomen periode wordt afgenomen.

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake !

Margreet Kwakernaak Suitcase talenMargreet Kwakernaak is gecertificeerd seniortrainer, opleider en examinator Staatsexamens, auteur van 7 leerboeken Nederlands..
In reacties studenten lees je wat cursisten van Suitcase talen van de lessen van Margreet vinden.

 

Voorbeelden van privétrainingen die door Margreet zijn gegeven:


Privéles Almere

Amerikaanse vrouw, (46), flight attendant bij een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, woont de helft van de tijd in de Verenigde Staten en de andere helft in Almere. Zij heeft een relatie met een Nederlander. Ondanks haar onregelmatige werkrooster, slaagt zij erin op vrije dagen les af te nemen en langzaam maar zeker, haar Nederlands te verbeteren.

De Amerikaanse heeft 10 x 1,5 uur privétraining gereserveerd en pint per les aan de balie.

 

Privéles Almere

Litouwse vrouw, (36), begeleidt haar talentvolle sportzoon op toernooien door heel Europa . Om vrij te kunnen reizen, heeft zij een Nederlands paspoort nodig.

Om haar algemeen taalniveau te verbeteren, volgt de vrouw  twee avonden per week een standaardcursus bij Suitcase talen. Om haar doel zo snel mogelijk te bereiken, doet zij overdag bovendien een privétraining Staatsexamen NT2 Programma 1 van 12 x 1,5 uur.

 

Privéles Almere

Zwitserse man (60), getrouwd met Nederlandse vrouw en werkzaam in een Zwitsers-Nederlands bedrijf, schaamt zich ervoor dat zijn Nederlandse collega's voor hem

een andere taal moeten spreken.

Als de Zwitser toch voor het werk in Nederland is, doet hij op ad-hoc basis een intensieve privétraining. In vier uur per dag op drie opeenvolgende dagen overwint hij zijn spreekangst.

Omdat de Zwitser Duitstalig is en dagelijks veel Nederlands hoort, kent hij al veel woorden. Ook is de Nederlandse woordvolgorde vertrouwd, want sterk verwant aan het Duits.

De training is intensief en de Zwitser heeft veel interesse in Nederlandse architectuur. Daarom besluiten wij elke trainingsdag met een wandeling door Almere, waarbij de voertaal Nederlands is. Uit enthousiasme vergeet de Zwitser zijn spreekangst.