Keurmerk Blik op Werk Inburgering
Website in English
Mobiel

Taalcursus Nederlands Almere
Marnix Gijsenstraat 31
1321 AJ ALMERE
Tel. +31(0)36 5367482
Mob. +31(0)6 20467975
E-mail: info@suitcase.nl

 

Privéles Nederlands: per Skype of in Almere-Haven


Privéles Nederlands in Almere

Privéles (22,5 , 15 , 4,5 of 1,5 uur)

Als je onregelmatige werktijden hebt of veel reist, kies dan voor privéles Nederlands. Privélessen zijn effectiever dan een groepsles: je bepaalt samen met je trainer de inhoud van je taalles en alle aandacht van de trainer is voor jou.

Bij een individuele training Nederlands bepaal je zelf het doel dat je wilt bereiken. Wil je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek, correct kunnen schrijven, foutloos spellen of  de grammatica van het Nederlands leren?

Privéles 22,5 uur, 15 x 1,5 uur € 1575,- + materiaal (€ 80-100)

Privéles 15 uur,10 x 1,5 uur € 1050,- + materiaal (€100-130). Een serie van 22,5 of 15 uur wordt binnen een overeengekomen periode afgenomen op een vast tijdstip in de week. Nadat de afgesproken periode is afgelopen, vervalt het recht op lessen.
Privéles 4,5 uur: 3 x 1,5 uur : € 315,- u.  In 1x pinnen.

Deze 3 x 1,5 uur maak je op binnen een periode van 6 weken. Daarna heb je geen recht meer op les.

Privéles 1,5 uur; € 105,- . In 1x pinnen.

Alle privélessen zijn in Almere-Literatuurwijk op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Margreet spreekt Nederlands, Engels, Spaans (B2); Duits en Frans (B1) en basis-Russisch (A2).

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake !

Margreet Kwakernaak Suitcase talenMargreet Kwakernaak is gecertificeerd seniortrainer, gecertificeerd ONA-begeleider en heeft 8 jaar ervaring als examinator Staatsexamens. Margreet is auteur van 8 leerboeken Nederlands..
In reacties studenten lees je wat cursisten van Suitcase talen van de lessen van Margreet vinden.

 

Voorbeelden van privétrainingen die door Margreet zijn gegeven:


4,5 uur privéles Almere

Braziliaanse vrouw (29), in Brazilië opgeleid als arts, voldoet na enkele jaren studie in Nederland aan alle Nederlandse eisen voor artsen en is aan het solliciteren. Om zich goed op de sollicitatiegesprekken in het Nederlands voor te bereiden, neemt zij 3 x 1,5 uur les. In overleg met Margreet bepaalt de Braziliaanse de onderwerpen die wij behandelen en oefenen. Ook krijgt zij antwoord op vragen die zij stelt over onderdelen van de taal die zij tot nu toe niet goed begrepen heeft of nog moeilijk vindt.

 

15 uur privéles Almere

Zuid-Afrikaanse man (31), heeft zich onlangs met zijn gezin in Nederland gevestigd. In zijn werk bij een internationaal bedrijf in de autobranche, heeft hij veel contact met Nederlandse klanten en moet hij regelmatig mailen. Zijn moedertaal Zuid-Afrikaans wijkt op sommige punten sterk af van het Nederlands. Ook is de uitspraak anders. De werkgever vergoedt een privétraining van 10x1,5 uur. In overleg met de docent bepaalt de Zuid-Afrikaans grotendeels zelf de inhoud van zijn training. Niet alleen oefent hij uitspraak en het Nederlandse gebruik van werkwoorden, ook krijgt hij antwoord op (taal)vragen die tijdens zijn werk ontstaan.

 

15 uur privéles Almere

Marokkaanse man, (48), werkzaam in finance bij het UWV, wil een hogere functie binnen dit bedrijf. Het is daarvoor nodig dat hij zijn geschreven Nederlands verbetert.  De werkgever vergoedt een privétraining van 15 x 1,5 uur, waarin de man met behulp van vier verschillende lesboeken stelselmatig werkt aan de verbetering van zijn grammatica en de uitbreiding van zijn woordenschat. Voor een goede afstemming op zijn huidige en toekomstige werk schrijft de financieel specialist elke week een tekst over een door hemzelf gekozen werkonderwerp, dat de docent samen met hem corrigeert en bespreekt.