Keurmerk Blik op Werk Inburgering
Website in English
Mobiel

Taalcursus Nederlands Almere
de Paal 104-106
1351 JJ Almere
Tel. +31 (0)36 5367482
Mob +31 (0)6 20467975
E-mail: info@suitcase.nl

 

Privéles Nederlands: per Skype of in Almere-Haven


Privé- examentraining Staatsexamen I of II per Skype

Examentraining Staatsexamen NT2 per SkypeJe wilt Staatsexamen NT2 Programma I of II doen en je wilt je voorbereiden met deskundige hulp van een examinator Staatsexamens. Als je het examen nog nooit hebt gedaan, doe je de complete training . Moet je één of twee onderdelen overdoen, dan kun je kiezen voor minder begeleiding, met een minimum van 90 minuten.

Toelating : Je bent hoger opgeleid (hbo of universiteit). Gratis intakegesprek (maximaal 30 minuten) op afspraak
Complete training van 12 X 45 minuten ( Skype-lessen en alle activiteiten zoals mailen en het nakijken van proefexamens inbegrepen) € 495-, materiaal € 50,- geen.btw .

Deze 12x 45 minuten worden opgemaakt binnen een periode van maximaal 16 weken.

Andere hulp bij de voorbereiding van een van de Staatsexamens kost € 45,- per 45 minuten, met een minimum van 90 minuten. Bij alle examenhulp per Skype korter dan de complete examentraining van 12x 45 minuten betaal je ook de tijd voor communicatie per telefoon, correctie en e-mailen.
Alleen de complete privé-examentraining kan betaald worden met een lening  van de DUO-groep.

Examentraining per Skype en e-mail op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Margreet spreekt Nederlands, Engels, Spaans (B2); Duits en Frans (B1) en basis-Russisch (A2).

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake (intake per Skype)!

Privéles Nederlands in Almere

Als je onregelmatige werktijden hebt of veel reist, kies dan voor privéles Nederlands. Privélessen zijn effectiever dan een groepsles: je bepaalt samen met je trainer de inhoud van je taalles en alle aandacht van de trainer is voor jou.

Bij een individuele training Nederlands bepaal je zelf het doel dat je wilt bereiken. Wil je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek, correct kunnen schrijven, foutloos spellen of  de grammatica van het Nederlands leren?

Toelating: gratis intake op afspraak (maximaal 45 minuten)

Privélessen Nederlands € 70,- per uur.

Privélessen in Almere-Haven op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Een privéles duurt 1,5 uur. Tijdens de gratis intake wordt in overleg een vast aantal lesuren afgesproken dat binnen een overeengekomen periode wordt afgenomen.

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake !

Margreet Kwakernaak Suitcase talenMargreet Kwakernaak is gecertificeerd seniortrainer, opleider en examinator Staatsexamens, auteur van 8 leerboeken Nederlands..
In reacties studenten lees je wat cursisten van Suitcase talen van de lessen van Margreet vinden.

 

Voorbeelden van privétrainingen die door Margreet zijn gegeven:


Privéles Almere

Marokkaanse man, (48), werkzaam in finance bij het UWV, wil een hogere functie binnen dit bedrijf. Het is daarvoor nodig dat hij zijn geschreven Nederlands verbetert.  De werkgever vergoedt een privétraining van 15x 1,5 uur, waarin de man met behulp van vier verschillende lesboeken stelselmatig werkt aan de verbetering van zijn grammatica en de uitbreiding van zijn woordenschat. Voor een goede afstemming op zijn huidige en toekomstige werk schrijft de financieel specialist elke week een tekst over een door hemzelf gekozen werkonderwerp, dat de docent samen met hem corrigeert en bespreekt.

 

Private classes Almere

Amerikaanse vrouw, (48), flight attendant bij American Airline, woont half in  de VS en half in Nederland,. Ze heeft een relatie met een Nederlandse man en wil daarom Nederlands leren spreken. Omdat haar onregelmatige rooster het haar onmogelijk maakt een standaardcursus te volgen, boekt ze privé-lessen overdag bij Suitcase talen op haar vrije dagen in Nederland.

 

Privéles Almere

Litouwse vrouw, (36), begeleidt haar talentvolle sportzoon op toernooien door heel Europa . Om vrij te kunnen reizen, heeft zij een Nederlands paspoort nodig.

Om haar algemeen taalniveau te verbeteren, volgt de vrouw  twee avonden per week een standaardcursus bij Suitcase talen. Om haar doel zo snel mogelijk te bereiken, doet zij overdag bovendien een privétraining Staatsexamen NT2 Programma 1 van 12 x 1,5 uur.